fbpx

O nama

Godine 1998. društvo „Ukras“ pokreće veleprodaju i maloprodaju keramičkih pločica i materijala vezanog za ugradnju pločica. To je bila prijelomna godina za društvo ako se posmatra s aspekta rasta jer je trgovina keramičkim pločicama doprinijela strijelovitom rastu kompanije. Prva poslovna zgrada smještena u Poslovnom Centru 96 završena je 2001. godine. Kapaciteti su 1100 m2izložbenog prostora te 1500 m2 skladišnih prostora.

Zbog stalnog rasta ubrzo se javila potreba za dodatnim kapacitetima pa se 2005. godine društvo „Ukras“ odlučuje za kupnju još jedne parcele od 6500 m2 također u Poslovnom Centru u Vitezu, zgrada je ukupne površine 3600 m2, u njoj su smješteni uredski prostori, veliki izložbeni salon, obrada kamena, te otovoreni i zatvoreni lager prostor.

Društvo „Ukras d.o.o. Vitez prometuje robama:

–          Podne i zidne keramičke pločice – Kupatilske

–          Podne keramičke pločice za vanjsko polaganje (terase, staze…)

–          Polirani gres

–          Kamen (graniti i mramori) u lastrama i definiranim dimenzijama

–          Podne keramičke pločice za industriju s visokom tvrdoćom i otpornosti na kiseline

–          Sanitarijom

–          Kupaoničkim namještajem

–          Specijalnom opremom za majstore za polaganje keramike

–          Ljepilima fugama i ostalim materijalima koji prate industriju polaganja keramičkih pločica i kamena

Društvo „Ukras d.o.o. Vitez“  također nudi usluge polaganja keramičkih pločica za poslovne subjekte i poslove gdje se posebno traži iskustvo i kvalitetan završni rad. Pod društvom djeluje poseban odjel majstora polagača keramičkih pločica i stručni savjetnik za objekte s većim površinama ili u industrijskim postrojenjima. Pored toga Ukras nudi usluge obrade i ugradnje kamena po narudžbi do dimenzija u komadu 120×270 cm. Društvo Ukras se bavi još prometom pelletom biomasom i tehnologijom za sagorijevanje pelleta biomase. Društvo je jedan od najvećih uvoznika keramičkih pločica u BiH i posluje na području cijele države

Posjetite naš izložbeni salon i saznajte više

Poslovni centar 96 Vitez

Kontaktirajte nas!Uvijek na usluzi!

Mirko Garić
Komercijala

Veleprodaja 063611914

Marijana Miličević
Komercijala

Veleprodaja 063063909

Ivan Jureta
Komercijala

Veleprodaja 063665136